19 Şubat 2008 Salı

Kullanım Kılavuzu

"Ooo ne harika bir sayfa!" dediniz bu blogu bulup şöyle bir göz attıktan sonra. Orasını burasını karıştırdınız. En iyi şekilde nasıl yararlanıp tadını çıkaracaksınız diye düşünmeye başladınız. Hemen anlatayım.

Öncelikle dikkatinizi sağ üstteki hızlı erişim kutusuna cekeyim. Bu blogda yayınlanan yazılar üç ana başlık altında toplanıyor: indirim, haber ve blogun kendisi ile ilgili duyurular. Bu konuların her biri kısayol olarak o kutuda. Bastığınızda sadece o konudaki yazılar çıkacak karşınıza.

"İndirim iyi de, ben bilmemne içkisini merak ediyorum!" ya da "bilmemne konusundaki bütün haberleri istiyorum" diyorsanız sizin için de yine sağ tarafta, biraz daha aşağıda etiketler kısmımız var. Buradan ilgilendiğiniz etikete bastığınızda o sözün geçtiği yazılar gelecek karşınıza. Örneğin alışverişe çıkacaksınız ve size yakın market Tansaş var. Hemen Tansaş etiketine tıklıyorsunuz, son zamanlarda Tansaş'ta yapılan indirimleri buluyorsunuz. Ya da cin almak istiyorsunuz, cin etiketine basıp nerede indirimde olduğunu buluyorsunuz.

Etiketlerde bulamadığınız şeyleri en üst sol köşedeki arama kutusu ile arayabilirsiniz. Bu yöntemlerle blogumuzdaki bütün bilgilere rahatça ulaşabilirsiniz.

Benim burada yazdıklarım dışında bir içki indirimi görürseniz bana email yoluyla haber verin lütfen ( "pokerci hoca efendi @ gmail . com" adresinden boşlukları çıkarınca email adresim oluyor). Bugün siz haber verirsiniz, yarın başka bir okur. Bütün indirimlerden yararlarınız böylece. Tabi herkesin yararlanabilmesi için içki ve dükkan seçmemiz gerekecek biraz. Tanışma yazısında söylediğim gibi asıl olarak yabancı yüksek alkollü içkiler, birkaç iyi şarap ve rakı markasına odaklanmak istiyorum burada. Bira da belki arada bir iyi bir indirimle yer alır. Dükkan olarak ise Türkiye'de en azından birkaç şehre yayılmış market zincirlerini tercih edelim ilk başta. Sonra duruma göre çapımızı genişletebiliriz.

İndirimlerde olduğu gibi içki konusunda bir haber duyarsanız bir yerden, özellikle gazeteler dışında bir kaynaktan, onu da bana gönderebilirsiniz.

Bunun dışında bütün soru, öneri, övgü, ve yergileriniz için yine bana email atabilirsiniz. Son olarak da bu blogdan yararlanabilecek tanıdıklarınıza bahsederseniz sevinirim.

Afiyet olsun!

1 yorum:

Okyanu∫takί rüzgar ~ dedi ki...

yergi yok övgü var. efendim bir kere blog içeriği ile mest etti bizi her bloggerin bağlantılarında bulunması gereken tarzda olmuş ( ki ben ekledim) içki kültürü zayıf olan ben gibi vatandaşlar için yeni tatlar demek, fiyatlar hakkında verddiğiniz bilgiler ile de en azından fikir sahibi oluyoruz.

pek sevdik,, hukuk derslerinin boğuculuğundan sıkılan ben bu ara kendimi alkole vurmzayı düşündüğümden blogunuz ayrı bir okşadı ruhumun derinliklerini..

Başarılar dilerim.

Arada içki tarifim neyin de verseniz pek aala olur, pek şukela olur.