25 Şubat 2008 Pazartesi

Ballantine's, Şarap ve Bira bardağı

Bugün viskilerden Ballantine's markasına bakacağız. Migros'ta üç farklı şekilde indirime girmiş durumda. Bunlardan ilki, 49,95YTL'ye satılan 70cl şişe ve hediye iki viski bardağı. Bardak istiyorsanız en azından 5-6 lira kardasınız çünkü benzer bardakları daha ucuza bulmak mümkün değil. İkinci indirim ise iki tane 70cl şişe içeren paket olarak çıkıyor karşımıza. 82,90YTL fiyatı ile tek şişeden %17lik bir indirim sağlıyor. Bardak istemeyip iki şişeyi de fazla bulanlar için 1L şişe seçeneği 66,50YTL'de yine bayağı iyi.

Şaraplarda ise Doluca ve Terra markalarında indirim var, ama sadece Migros kart sahiplerine. Migros kart almak için müşteri hizmetlerinde bir form doldurmak ve 1YTL ödemek gerekiyor. Kart indirimleri özellikle şaraplarda bayağı iyi olduğu için birkaç dakikanız olan bir günde Migros kart almanızı öneriyorum. Kartı olanlar için Doluca Öküzgözü 20,90YTL yerine 14,50YTL. Terra'nın Öküzgözü şarabı ve Boğazkere şarabı da 22,00'den 15,85'e inmis.

Son olarak içki değil ama bir aksesuar indiriminden bahsedelim. Yine Migros'ta kalın camdan kulplu bira bardakları ikili paket halinde Migros kartlılar için 7,50YTL; kartsız 9,25YTL. Biraseverler bu bardakları dolapta değil buzlukta saklar, zamanı gelince soğuk bira keyfine farklı bir boyut kazandırır.

2 yorum:

Okyanu∫takί rüzgar ~ dedi ki...

e o cam baqrdağı ben buzluğa atınca o catlamayacak mı =) hani buzluk muzluk demişsiniz ya o bakımdan falan =)

Pokerci Hoca Efendi dedi ki...

Cam buzluga koyunca catlamaz. Ani isi degisimlerinde catlayababilir. Bardagi buzluktan cikarinca da icine soguk ya da en kotu ihtimalle oda sicakliginda bira koyacaginiz icin sorun degil. Iciniz rahat ol biranizin tadini cikarin.