6 Ekim 2008 Pazartesi

Iki indirim

İndirimlerden daha az bahsedeceğimi söyledim ama gerçekten kayda değer iki indirim var şu sırada; bahsetmeden geçemeyeceğim.

Stolichnaya vodka, 70cl, Carrefour'da 32YTL (normalde 39 civarında)
Guinnes draft, 33cl kutu, Macrocenter'da 3,60YTL (normalde 4,00)

Afiyet olsun.

4 yorum:

ОДРИН dedi ki...

Ah be hocam dün beni boşu boşuna carrefour a kadar gönderdin:) Stoli nin indirime girdiğini görünce uçarcasına evden çıktım ama marketteki rafta 37,5 fiyatı görünce yıkıldım:) Sanırım sen carrefour'un netteki fiyatını gördün.

Pokerci Hoca Efendi dedi ki...

Ya buna uzuldum valla. Ama internetten almamistim ben fiyati, bizzat kendim o fiyata iki sise satin aldim Levent Carrefour'dan. Magazalar arasi fiyat farki mi var acaba?

ОДРИН dedi ki...

Kusura bakma seni suçladığım için:) Ben Acıbadem Carrefour a baktım dün akşam. Fiyat dediğim gibiydi. Mağazalar arasında da fiyat farkı olmaması lazım. Büyük ihtimal etiket değiştirmeyi falan unutmuşlardır. Bir ara tekrar marketi ziyaret etsem iyi olacak:D

ksumer dedi ki...

Dun Carefour'dan Stolichnaya votkayı 4 kucuk shot kadehiyle beraber set olarak aldım. 32.50 YTL. Carefour'da neden bilmiyorum Stolichnayalar normalin altinda.daha once de bu super votkayi indirimli almistim.Hatta Stolichnaya Black ayni fiyattı.(kesin yanlislikla yapmislar) ama salak gibi normalinden almistim.Haberiniz olsun.